Konica Minolta Bizhub 223

Multifunctional monocrom A3 cu functie de scanare color.

Reduceti costurile de exploatare. Este foarte simplu!

Scanare color de mare viteza

Multifunctionalul Konica Minolta Bizhub 223 tipareste monocrom, insa scaneaza color, ceea ce inseamna imbunatatirea fluxului de lucru prin posibilitatea de a salva, transmite si reutiliza documente color. Utilizand alimentatorul automat de documente DF-621, Minolta Bizhub 223 scaneaza cu o viteza de pana la 70 pagini A4/minut si de asemenea poate scana automat fata-verso.

O initializare rapida

Pentru a creste productivitatea simultan cu reducerea consumului de energie, Minolta Bizhub 223 ofera un timp de incalzire de numai 12 secunde (din modul energy saver), iar prima copie o realizeza in numai 4,2 secunde.

Panou touchscreen color

Minolta Bizhub 223 se lauda cu un ecran LCD color tactil, cu o dimenisune generoasa de 22cm, cu posibilitati de reglare atat pe orizontala cat si pe verticala. Meniurile usor accesibile si interfata intuitiva fac din Minolta Bizhub 223 un multifunctional foarte usor de folosit.

Duplex automat

Utilizand modulul duplex care echipeaza standard echipamentul, impreuna cu alimentatorul automat de documente DF-621, puteti copia si tipari fata-verso automat, reducand astfel costurile pentru hartie.

Posibilitati multiple de conectare

Bizhub 223 dispune de interfata de retea, astfel incat poate fi utilizat cu usurinta in cadrul intregului departament, precum si de interfata USB. De asemenea are un port USB in zona panoului frontal, pentru a utiliza un memory stick in activitatile de tiparire sau scanare.

Konica Minolta Bizhub 223 – un multifunctional pe care trebuie sa il aveti in biroul dumneavoastra.