Bizhub C224 – Performant ca intotdeauna. Mai accesibil ca niciodata!

Tiparire alb-negru si color la cea mai buna calitate

Multifunctionalul Konica Minolta Bizhub C224 face parte din noua generatie, oferind  printuri de inalta calitate si rezolutie. Bizhub C224 continua standardul ridicat de la Konica Minolta de calitate a culorilor de neegalat in piata actuala.  Imprima si copiaza la viteze de pana la 22 ppm iar noile tehnologii utilizate reduc atat consumul energetic cat si impactul asupra mediului.

Scanare inteligenta

Cu o viteza de peste 80 de pagini A4/minut, multifunctionalul  Bizhub C224 ofera o viteza foarte mare de scanare. Funcţia inteligentă de scanare către USB oferă utilizatorilor flexibilitate şi un sprijin atractiv, permiţând economisirea timpului prin scanarea documentelor direct către medii USB fără a necesita utilizarea unui calculator.

O initializare rapida

Pentru a creste productivitatea simultan cu reducerea consumului de energie, bizhub C224 ofera un timp de incalzire de pana la 18 secunde (din modul energy saver), iar prima copie o realizeza in numai 8 secunde.

Panou touchscreen color

Konica Minolta Bizhub C224  este mult mai simplu de operat datorita noului ecran color de 22 de cm sensibili la atingere ce ofera aplicatii similare echipamentelor smart disponibile in prezent.Panoul de afisaj imbunatateste fluxul de lucru cu pictograme personalizabile si meniurile pop-up pentru a va ajuta sa selectati rapid o lucrare de la locul de munca si de a accelera frecvent munca ta. Rezolutia ecranului imbunatatita va permite o previzualizare inainte de a imprima.

Duplex automat

Utilizand modulul duplex care echipeaza standard echipamentul, impreuna cu alimentatorul automat de documente  puteti copia si tipari fata-verso automat, reducand astfel costurile pentru hartie.

Konica Minolta Bizhub C224  – solutie de generatie noua pentru performanta in tiparire