Achizitii publice prin SEAP

SEAP (SICAP) este o platforma electronica care asigura transparenta procesului si procedurilor de achizitii publice. Prin intermediul platformei S.E.A.P., autoritatile publice achizitioneaza, prin mijloace electronice, bunuri si servicii necesare desfasurarii activitatii.

Avantajele utilizarii platformei electronice S.E.A.P.

Participarea in cadrul achizitiilor directe prin intermediul SEAP va ofera oportunitatea de a efectua achizitii publice ce pot aduce plusvaloare activitatii dumneavoastra. Avantajele dobandite prin utilizarea platformei SICAP: transparenta prin realizarea achizitiilor exclusiv online, predictibilitate si stabilitate, preturi bune, termen de plata.

Datele noastre de identificare

Ca si operator economic, datele noastre de identificare sunt:
Denumire participant : COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 28537056
Ne puteti contacta prin email: contact@copierservice.ro sau prin telefon / Whatsapp: 0773 307 476 .

Echipamente, consumabile, inchirieri copiatoare si service pentru dumneavoastra prin intermediul SEAP

Copier Service se adapteaza permanent la cerintele pietei, aflata intr-o continua schimbare. Ne axam atat pe diversificarea activitatilor legate de comercializarea si de inchirierea de copiatoare multifunctionale, color sau monocrom, cat si pe imbunatatirea calitatii serviciilor de mentenanta si service pentru o paleta larga de modele de copiatoare multifunctionale Konica Minolta si de imprimante laser.
Orice produs sau serviciu regasit de dumneavoastra in magazinul nostru online www.copierservice.ro poate fi achizitionat prin platforma electronica publica SEAP/ SICAP accesand site-ul de achizitii publice: https://www.e-licitatie.ro/pub .
Daca produsul sau serviciul de care aveti nevoie nu se regaseste direct in catalogul nostru din SEAP / SICAP va rugam sa accesati una din caile de contact din capitolul Contact, atat pentru listarea lui in catalogul electronic S.I.C.A.P. cat si pentru a solicita prin e-mail oferta personalizata ( in functie de cantitati, valori si termen de plata).

Copiatoare noi – SEAP

Comercializam si punem in functiune copiatoare profesionale noi, multifunctionale Konica Minolta Bizhub cu performante actuale, cu format de hartie A4 si A3, atat color cat si alb negru, pentru birouri mari si mici. Transportul si instalarea la sediul dumneavoastra sunt oferite gratuit de catre echipa de profesionisti a Copier Service, iar garantia este asigurata de catre compania noastra.
CPV 30121400-7 Copiatoare automate
CPV 30121100-4 Fotocopiatoare

Inchiriere copiatoare multifunctionale si imprimante – SEAP

Activitatea de inchirieri copiatoare multifunctionale a devenit una dintre activitatile de baza ale echipei Copier Service. Serviciul de inchiriere va asigura printr-un contract de abonament personalizat si profitabil, cu cost lunar fix, adaptat numai nevoilor dumneavoastra (fara cost de achizitie sau de intretinere), utilizarea fara nici o grija a unui copiator multifunctional laser monocrom sau laser color, format A3 si A4. Serviciul de inchiriere copiator include: echipamentul in sine, consumabilele si piesele de schimb, operatiunile de service si mentenanta preventiva, transportul la sediul dvs, instalarea, instruirea personalului si suportul tehnic.
CPV 79521000-2 – Servicii de fotocopiere
CPV 50323200-7 Servicii de reparare a perifericelor informatice

Tonere si consumabile – SEAP

Din magazinul nostru online puteti achizitiona la cele mai bune preturi din piata de profil cartuse de toner si consumabile Konica Minolta de cea mai buna calitate: cilindri, drum unit, developer, transfer belt, care pot fi livrate direct din stoc.
CPV 30125100-2 Cartuse de toner
CPV 30125120-8 Toner pentru fotocopiatoare
CPV 30125110-5 Toner pentru imprimantele laser/faxuri

Service copiatoare Konica Minolta – SEAP

Copier Service asigura mentenanta si service pentru copiatoare Konica Minolta. Astfel, va oferim toata experienta noastra in intretinerea si repararea copiatoarelor Konica Minolta Bizhub, asigurarea de interventii rapide cu piese de schimb si cu consumabile pentru acestea.
CPV 50323200-7 Servicii de reparare a perifericelor informatice
CPV 50313200-4 Servicii de intretinere a fotocopiatoarelor
CPV 50313100-3 Servicii de reparare a fotocopiatoarelor

S.E.A.P – Sistemul Electronic de Achizitii Publice

Copiatoare SEAP
Toner SEAP
Inchiriere Copiatoare SEAP
Service copiatoare SEAP