Blog

Copiatoare second hand – Calitate superioara in 4 pasi

imprimante refurbished

Promisiunea noastra de calitate pentru siguranta dumneavoastra.

1. Achizitionam copiatoare profesionale, direct de la furnizorii nostri externi din Germania, Austria sau Franta.

Cumparam doar copiatoare de înaltă calitate, imprimante și dispozitive multifuncționale. Ne deplasam personal la depozitul furnizorului pentru a selecta cele mai bune echipamente.In plus va asiguram ca acestea provin dintr-un mediu sigur și demn de încredere.

2. Vindem și închiriem numai echipamente verificate, complet funcționale și gata de utilizare.

Acestea sunt curățate, cu consumabile înlocuite și cu foaie de test impecabilă, pe care le transportă și le instalează la clienți chiar tehnicienii noștri. Fiecare imprimanta, multifunctional si copiator este inspectat și pregătit de tehnicienii noștri. Toate consumabilele sunt verificate și componentele deteriorate sau uzate sunt înlocuite. Copiatoarele și multifuncționalele sunt supuse unui test complet de functionare, inainte ca acestea sa ajunga la clientul final. Acesta este modul în care ne asigurăm că veți primi doar de la noi un echipament de birou complet funcțional și gata de utilizare.

3. Oferim garantie 12 luni.

Livrăm fiecare imprimanta, multifunctional si copiator pe deplin funcțional. Pentru fiecare dintre produsele noastre veți primi o garanție de 12 luni in limita a 20.000 de pagini pentru echipamentele A3, si de 10.000 de pagini pentru echipamentele A4. Asiguram in mod direct service pe toata perioada garantiei. Pentru echipamentele vandute furnizam consumabile direct din stocul nostru.

4. Asigurăm service, piese de schimb și consumabile și după expirarea perioadei de garanție.

Chiar și după expirarea perioadei de garanție, suntem aici pentru dvs. Dacă, după expirarea garanției, o componentă trebuie înlocuită, oferim piese de schimb rentabile în magazinul nostru online sau prin serviciul nostru pentru clienți. Pentru întrebări, serviciul nostru pentru asistenta clienți este la dispoziția dvs.

2 thoughts on “Copiatoare second hand – Calitate superioara in 4 pasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *