Blog

Top cele mai bune imprimante A3 color in 2024

imprimante A3 color

Atunci când vrei să cumperi o imprimantă pentru birou, este bine să știi ce model se potrivește cel mai bine activității tale. În acest articol găsești un top al celor mai bune imprimante A3 color în 2024, imprimante Bizhub A3 color de la Konica Minolta, second-hand sau noi.

Atunci când ai nevoie de o imprimantă care să poată gestiona documente de mari dimensiuni, precum proiecte, planuri, schițe, afișe sau postere, îți vei dori cea mai bună imprimantă A3 sau A3+. Deși majoritatea imprimantelor utilizează hârtie standard A4, există soluții excelente de imprimare A3 care sunt capabile să gestioneze formate mari fără niciun compromis de calitate. La urma urmei, nu are rost să tipăriți documente mari dacă nu arată impecabil. Pentru acestea, cea mai bună soluție este să folosiți imprimante A3 color.

Important: Orice imprimantă A3 color va imprima È™i în formate mai mici precum A4, A5 sau alte formate intermediare.”

Imprimante A3 color multifuncÈ›ionale – Caracteristici si funcÈ›ii esenÈ›iale

Notiunea de multifuncțional în zilele noastre se referă la un echipament care îndeplinește funcțiile de imprimantă, scanner, copiator sau fax.

Sfat: Caută să cumperi o imprimantă A3 color multifuncțională! Pentru o diferență mică de preț veți avea, pe lângă funcția de bază de imprimare și funcțiile de copiator și scanner A3. În plus, modelele de multifuncționale laser color A3 pe care vi le vom recomanda în cele ce urmează, au și alimentator automat de documente, ceea ce înseamnă că veți putea scana automat un document de 80 de pagini într-un minut.

Imprimante multifuncționale monocrom sau color?

Va trebui să decideți dacă doriți un multifuncțional laser A3 color sau alb-negru. Echipamentele color utilizează 4 tonere de culoare, însă pot copia sau printa și doar în modul alb-negru, utilizând doar tonerul negru. Asta înseamnă că dacă alegeți imprimante A3 color laser, nu veți consuma inutil toner color atunci când doriți să lucrați în modul monocrom.

Sfat: Alegeți imprimante A3 color! Diferența de preț este mică față de una similară monocrom și cine știe când veți dori să dați o pată de culoare documentelor tale!

Alte două caracteristici importante:

RADF – alimentator automat de documente față-verso sau DSDF – alimentator automat de documente dual scan (față-verso simultan) din care copiatorul preia coli și le scanează față-verso, automat

Unitate duplex – permite imprimarea pe ambele fețe ale hârtiei, caz în care hârtia este tipărită automat față-verso

Important: copiatoarele color A3 pe care ți le vom recomanda au standard RADF și Duplex.

Imprimantă multifuncțională nouă sau second hand? Bugetul este cheia

Copiatoarele second-hand din zilele noastre beneficiază de tehnologie avansată, sunt fiabile și performante, astfel că decizia o veți lua în funcție de buget. Puteți afla mai multe despre calitatea echipamentelor second-hand, citind și acest scurt articol: https://www.copierservice.ro/copiatoare-second-hand-calitate-superioara-4-pasi.html

Sfat: Dacă veți cumpăra un copiator A3 color în cadrul unui proiect finanțat prin fonduri europene sau naționale, orientați-vă către un echipament nou!

A: Top imprimante A3 color second hand

1. Konica Minolta Bizhub C227 second hand

 

Imprimantă A3 color multifuncțională Bizhub C227 

În era digitală în care trăim, eficiența și calitatea reprezintă două elemente esențiale în orice mediu de afaceri. Copierea, imprimarea și scanarea documentelor în culori vii și de înaltă calitate devin tot mai importante pentru succesul unei firme. În acest context, copiatorul color Bizhub C227 de la Konica Minolta se distinge ca un instrument de încredere pentru întreprinderi de toate dimensiunile. 

Design Compact și Eficient

Bizhub C227 îmbină performanța de vârf cu un design compact, făcându-l ideal pentru spațiile de birou mai mici sau mai aglomerate. Cu dimensiuni reduse, acest copiator se integrează cu ușurință în mediul de lucru, economisind spațiu prețios.

În concluzie, copiatorul color Bizhub C227 de la Konica Minolta reprezintă o alegere excelentă pentru orice firmă care dorește să îmbine performanța de vârf cu calitatea de imprimare superioară și să profite de avantajele documentelor color în mediul de afaceri. Cu o gamă largă de funcții și caracteristici, acest copiator este pregătit să facă față cerințelor oricărei afaceri moderne.

Caracteristici esentiale Bizhub C227:

 

    • Viteza imprimare/copiere 22 pagini/minut

    • Capacitate toner black 24.000 pagini

    • Capacitate toner color 21.000 pagini

    • Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 si formate personalizate

  • Full Duplex: imprimare, copiere si scanare fata-verso automat

2. Konica Minolta Bizhub C308 second hand

Konica Minolta Bizhub C308 second hand

 

Konica Minolta Bizhub C308 second hand

Simplu, flexibil și ușor de utilizat, copiatorul color Bizhub C308 de la Konica Minolta este cea mai bună alegere pentru un birou cu mai mulți utilizatori și cu un volum de lucru crescut.

Pentru un impact asupra mediului cât mai redus, Bizhub C308 reduce consumul de energie electrică în timpul utilizării È™i comută automat în modul „sleep” după o perioadă de timp definită de utilizator.

Multifuncționalul laser A3 Bizhub C308 este un echipament de generație nouă, care utilizează consumabile de mare capacitate, disponibile la un preț avantajos, obținându-se astfel un cost imbatibil pentru paginile tipărite cu această imprimantă A3 color.

Caracteristici esentiale Bizhub C308:

 

    • Viteza imprimare/copiere 30 pagini/minut

    • Capacitate toner black 28.000 pagini

    • Capacitate toner color 26.000 pagini

    • Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 si formate personalizate

    • Full Duplex: imprimare, copiere si scanare fata-verso automat

3. Konica Minolta Bizhub C364e second hand

Achiziționarea unei imprimante A3 second-hand este o opțiune mai rentabilă și mai economică decât cumpărarea unui echipament nou. Adesea, puteți găsi un model care tocmai a finalizat perioada de leasing în țări precum Germania, Austria sau Franța, însă la prețuri cu până la 70% mai mici decât un echipament nou.

Bizhub C364e de la Konica Minolta este un copiator multifuncțional A3 color care oferă viteze mari de printare și copiere, de 36 de pagini pe minut, respectiv o viteză de scanare de 80 de originale pe minut.

Modelul dispune de unitate duplex (imprimare/copiere față-verso) și alimentator automat de documente reversibil (față/verso RADF).

Bizhub C364e utilizează tonere de mare capacitate, de 27.000 de pagini pentru negru și 25.000 de pagini pentru cele trei culori (Cyan, Magenta, Yellow).

Caracteristici esentiale Bizhub C364e:

 

    • Viteza imprimare/copiere 36 pagini/minut

    • Capacitate toner black 27.000 pagini

    • Capacitate toner color 25.000 pagini

    • Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 si formate personalizate

    • Full Duplex: imprimare, copiere si scanare fata-verso automat

B: Top imprimante A3 color noi

1. Konica Minolta Bizhub C257i nouă

Konica Minolta Bizhub C257i nou

 

Konica Minolta Bizhub C257i nouă

Konica Minolta Bizhub C257i are o viteză de imprimare de 25 de pagini pe minut, precum și o calitate a imprimării mult îmbunătățită. Acest echipament poate îndeplini foarte bine cerințele unui segment de piață mare, mai ales în ceea ce privește faptul că bizhub C257i este echipat cu funcționalitatea IT completă. Simplu spus: cu bizhub C257i vei obtine performanțe excelente la un buget redus.

Echipamentul multifunctional laser color, Bizhub C250i, aparut recent pe piata de copiatoare noi color, este un copiator solid, cu o buna viteza de tiparire si copiere de 25 pagini pe minut si cu o viteza de scanare de pana la 55 de originale pe minut.

Acest multifunctional A3, are un impact redus asupra mediului datorită tehnologiei de ultimă generație, care asigură un consum redus de energie în mod competitiv – ceea ce economisește atât energie, cât și bani.

Caracteristici esentiale Bizhub C257i

 

    • Simplu, conectat si sigur

    • Viteza imprimare / copiere 25 pagini pe minut

    • Capacitate toner black/color 24.000 pagini

    • Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 , maxim A3 si formate personalizate

    • RADF – Alimentator Automat de Documente Reversibil (fata-verso)

    • DUPLEX – Imprimare / copiere fata-verso

2. Konica Minolta Bizhub C250i nouă

Eficiență și Performanță Remarcabile

Imprimanta color multifuncțională Konica Minolta Bizhub C250i reprezintă alegerea perfectă pentru afaceri de orice dimensiune. Cu o viteză de imprimare de până la 25 de pagini pe minut și capacitatea de a gestiona sarcini de imprimare, copiere și scanare într-un mod eficient, acest dispozitiv se dovedește a fi un partener de încredere în mediul de lucru agitat.

Calitatea Imprimării Superioară

Cu rezoluție de imprimare de până la 1.200 x 1.200 dpi, imprimanta Bizhub C250i livrează documente de o claritate impresionantă și culori vibrante. Tehnologia avansată de toner Simitri HD asigură detalii precise și imagini cu aspect profesional. Fie că imprimați prezentări sau documente de marketing, această imprimantă vă va impresiona cu rezultatele sale.

Conectivitate și Management Simplu

Echipată cu funcții de conectivitate avansate, precum imprimarea mobilă și integrarea în rețele, Bizhub C250i facilitează partajarea și gestionarea documentelor. Interfața intuitivă și ecranul tactil color de 10,1 inci fac utilizarea și gestionarea imprimantei o sarcină ușoară. Cu acest dispozitiv, afacerea dvs. va experimenta un flux de lucru eficient și o productivitate sporită.

Caracteristici esentiale Bizhub C250i

 

    • Simplu, conectat si sigur

    • Viteza imprimare / copiere 25 pagini pe minut

    • Capacitate toner black/color 28.000 pagini

    • Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 , maxim A3+ si formate personalizate

    • RADF – Alimentator Automat de Documente Reversibil (fata-verso)

  • DUPLEX – Imprimare / copiere fata-verso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *