Politica de retur

Dreptul la retragere

Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese, în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din același motiv, Cumparatorului i se permite să testeze și să verifice Bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor.
Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. Cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor. In cazul in care Cumparatorul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumparatorul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor. Bunurile pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face doar la consumabilele intacte sigilate.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Rambursarea se va face prin transfer bancar in contul indicat de dumneavoastra in cel mai scurt timp dupa ce produsul/produsele ajung la noi.
Costul returnarii produselor intra in sarcina dumneavoastra, iar produsele/ produsul trebuie sa ajunga la depozitul nostru din Sat Potarnichesti, Str.Jupiter, nr.1, Com. Posta Calnau, jud. Buzau. In cazul consumabilelor sigilate te rugam sa trimiti coletele prin firmele de curierat, iar in cazul echipamentelor te rugam sa ne contactezi pentru a iti oferi informatii privind conditiile optime de ambalare, manipulare si transport, astfel incat sa ajunga la noi in aceeasi stare in care le-ai primit. Responsabilitatea privind ambalarea, manipularea si transportul bunurilor astfel incat sa ajunga in conditii optime, nedeteriorate, la depozitul nostru apartine Cumparatorului.

Procedura Retur

Pentru a solicita un retur va rugam sa ne trimiteti un email la vanzari2@copierservice.ro cu solicitarea dumneavoastra cuprinzand un numar de comanda sau numar de factrura si produsul pe care doriti sa-l returnati.

Descarca Formularul de Retur

Dupa primirea solicitarii , in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru a stabili pasii urmatori.