Imprimanta Konica Minolta – cea mai buna alegere

O imprimanta Konica Minolta multifunctionala este o alegere excelenta pentru orice birou, mai ales cand o identifici pe cea potrivita pentru volumul de tiparire si profilul activitatii tale. In cele ce urmeaza te vom ajuta sa compari diverse modele de imprimante Konica Minolta Bizhub, sa analizezi specificatiile si sa alegi imprimanta perfecta pentru afacerea ta.

Imprimanta Konica Minolta noua

Atunci cand alegi o imprimanta profesionala este bine sa iei o decizie benefica pe termen lung. Daca te gandesti sa duci afacerea la un alt nivel si vei avea nevoie de cea mai noua tehnologie, o imprimanta multifunctionala Konica Minolta noua poate fi alegerea potrivita.Seria de multifunctionale / imprimante bizhub i-Series, de la Konica Minolta, a fost proiectată și dezvoltată pentru a răspunde provocărilor acestei ere a digitalizării. Noua generatie i-series conecteaza perfect un birou dinamic din zilele noastre. Copier Service este partener Konica Minolta si iti pune la dispozitie imprimante Konica Minolta noi cu livrare rapida din stoc. Vindem copiatoare noi Konica Minolta, pentru care beneficiati de garantia de producator. Furnizam consumabile originale Konica Minolta, asiguram gratuit transport si instalare, va oferim asistenta tehnica si service post-garantie.
Iata cateva dintre recomandarile noastre de multifunctionale / imprimante Konica Minolta noi:

Imprimanta Konica Minolta second hand

Imprimantele Konica Minolta second hand sunt echipamente multifunctionale reconditionate care au fost verificate temeinic in asa fel incat sa poata fi folosite la capacitate maxima. Unul dintre cele mai mari avantaje ale imprimantelor profesionale este pretul. Este bine-cunoscut faptul ca pot fi cu pana la 60% mai putin costisitoare decat modelele noi, motiv pentru care sunt o optiune atractiva pentru cei care abia au pus bazele unui start-up. In plus, copiatoarele reconditionate Konica Minolta Bizhub au fost testate temeinic si sunt insotite de o garantie, in asa fel incat sa fii sigur ca primesti un produs de calitate, pe care il vei putea utiliza la capacitate maxima. Calitate superioara in 4 pasi: aceasta este promisiunea de calitate in ceea ce priveste imprimantele profesionale second hand. Pentru a afla mai multe despre abordarea si modul de lucru puteti citi articolul publicat pe blogul Copier Service: https://www.copierservice.ro/copiatoare-second-hand-calitate-superioara-4-pasi.html

Iata cateva dintre recomandarile noastre de multifunctionale / imprimante Konica Minolta Bizhub second hand:

Konica Minolta Bizhub 227 SH

4,700.00 lei Fara TVA: 3,949.58 lei

Konica Minolta Bizhub C454e

5,900.00 lei Fara TVA: 4,957.98 lei

Konica Minolta Bizhub 4020

1,100.00 lei Fara TVA: 924.37 lei

Konica Minolta Bizhub C227 SH

4,800.00 lei Fara TVA: 4,033.61 lei

Imprimanta Konica Minolta A3 sau A4?

Un aspect esential care influenteaza alegerea imprimantei profesionale de birou este capacitatea de imprimare si formatul de hartie A3 sau A4. In principiu imprimantele Konica Minolta A3 pot printa pe dimensiuni de hârtie mai mari (până la SRA3 320 x 450 mm) si evident pe formate mai mici, precum A4, A5 sau formate intermediare. Imprimantele Konica Minolta A4 pot gestiona formate mai mici, A6, A5 sau dimensiunea standard A4, de 210 x 297 mm.

Imprimanta Konica Minolta color sau monocrom?

Cu privire la aceasta alegere, trebuie sa tineti cont de trei aspecte esentiale:

  1. O imprimanta multifunctionala color va putea tipari si in modul alb-negru, utilizand doar tonerul black, printr-o simpla setare.
  2. Pretul unei imprimante Konica Minolta color este in medie cu 10-15% mai mare decat pretul unui echipament similar monocrom. Deci daca intrevezi ca vei avea nevoie de color, merita sa cumperi color.
  3. Multifunctionalele / Imprimantele Konica Minolta monocrom profesionale pot scana color.