SERVICE COPIATOARE

Service copiatoare si imprimante multifunctionale Konica Minolta

Copier Service iti pune la dispozitie servicii de mentenanta si service pentru copiatoare in Bucuresti si Ilfov, precum si in alte orase ale tarii, la cele mai avantajoase preturi. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa te ajute oricand ai nevoie de service copiatoare Konica Minolta. Asigurarea unui service de calitate este un aspect foarte important in „viata” unui copiator multifunctional.

Mentenanta pentru copiatoare si imprimante multifunctionale

Serviciul de mentenanta oferit de Copier Service iti asigura in permanenta buna functionare a echipamentelor de printare. Serviciile oferite de echipa noastra in materie de mentenanta si service copiatoare Konica Minolta in Bucuresti si in restul tarii reprezinta un pachet de service total: interventie rapida, piese de schimb, exeperienta vasta in service copiatoare Bizhub, rezolvare pentru orice problema de functionare si chiar solutie alternativa pentru echipamentele care nu pot fi recuperate.

Piese de schimb pentru Konica Minolta

Cauti o piesa de schimb pentru un anumit copiator multifunctional Konica Minolta si te-ai pierdut in multitudinea de variante, modele si coduri? Apeleaza la serviciile profesionale oferite de echipa Copier Service! La noi vei gasi piese de schimb noi sau second hand (in cazul echipamentelor pentru care nu se mai gasesc in piata piese noi) si, in plus, te putem ajuta si cu o constatare specializata si cu montajul peisei necesare. Astfel esti sigur ca reparatia este una de calitate si durabila in timp. Copier Service iti ofera tot suportul de care ai nevoie pentru a prelungi durata de viata a copiatoarelor.

Service specializat copiatoare Konica Minolta

In cazul in care te confrunti cu o problema a echipamentului multifunctional pe care il utilizezi, contacteaza-ne pentru a putea interveni in cel mai scurt timp posibil. Cu o experienta vasta in domeniu, personal calificat si aparatura de ultima generatie, putem asigura in cel mai scurt timp servicii de mentenanta si service pentru imprimante multifunctionale si copiatoare Konica Minolta.
Suntem partener Konica Minolta si dispunem de stoc permanent de consumabile si piese de schimb.

Service Konica Minolta

Completeaza formularul online pentru service copiatoare si in cel mai scurt timp echipa noastra te va ajuta sa rezolvi orice problema.

  Asiguram service de calitate pentru copiatoare A3 si A4, monocrom sau color

  Siguranta ca in orice moment poti apela la o echipa de profesionisti, cu o experienta vasta dovedita, este foarte importanta. Echipa noastra ofera suportul necesar unei bune functionari a copiatorului si garanteaza un parteneriat de lunga durata care se traduce in cresterea calitatii experientei de printare, copiere si scanare si in cresterea productivitatii firmei tale.

  Reparatii copiatoare Bucuresti

  - reparatii imprimante sector 1
  - reparatii imprimante sector 2
  - reparatii imprimante sector 3
  - reparatii imprimante sector 4
  - reparatii imprimante sector 5
  - reparatii imprimante sector 6

  Reparatii copiatoare Ilfov

  Reparatii copiatoare Ploiesti

  Reparatii copiatoare Focsani

  Reparatii copiatoare Buzau

  +40 766 259 118

  Contract service copiator

  Contractul de service pentru copiator reprezinta un instrument mai mult decat util in desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii firmei dvoastra. Prin incheierea unui contract de service aveti garantia si siguranta ca imprimanta multifunctionala isi indeplineste permanent functiile in parametrii optimi, fara sa blocheze activitatea zilnica de birou si de asemneea veti beneficia de service profesional, ceea ce se traduce printr-o crestere a duratei de viata a copiatorului.

  Copier Service ofera contract de service pentru copiatoare multifunctionale Konica Minolta cum ar fi: Bizhub 223, 283, 363, 423, Bizhub 224e, 284e, 364e, 454e, 554e, Bizhub 227, 287, 367, Bizhub 308e, 368e, Bizhub C220, C280, C360, Bizhub C224, C224e, C284, C284e, C364, C364e, C454, C454e, C554, C554e, Bizhub C227, C287, Bizhub C258, C308, C368, Bizhub C257i sau Bizhub C250i, C300i, C360i.

  Contractul de service include:

  • 1 revizie trimestriala proactiva;
  • deplasarea tehnicienilor la sediul clientului;
  • constatarea si remedierea eventualelor defectiuni;
  • interventii punctuale la solicitare, fie la sediul clientului, fie remote, pentru remedierea eventualelor defectiuni aparute;
  • timp scurt de interventie: 4h in teren si 1h remote;
  • asistenta remote: instalari, reinstalari, configurari, etc.;
  • transport gratuit pentru consumabile;
  • reduceri pentru consumabile si piese de schimb;

  Contractul de service nu include: contravaloarea consumabilelor si pieselor de schimb necesare.

  Cost: 100 lei + TVA / luna

  +40 766 259 118