Inchiriere imprimante Bucuresti

Solutii optime de inchiriere imprimante Bucuresti: cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Copier Service inchiriaza imprimante multifunctionale profesionale, la cele mai avantajoase preturi, in Bucuresti si Ilfov. Folosirea unui copiator inchiriat a devenit o practica din ce in ce mai des utilizata. Ne-am canalizat atentia si eforturile in aceasta directie, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu cele mai bune solutii de inchiriere imprimante in Bucuresti. Abonamentele pe care vi le propunem sunt flexibile si pot fi personalizate in functie de necesitatile de lucru ale clientului.

Inchiriere imprimante Bucuresti - mixt (color + monocrom)

Abonamentele mixte sunt gandite pentru a transpune pe hartie atat joburile monocrom cat si pentru a da frau liber creativitatii patronate de culoare.

Pret inchiriere: 290 lei

Abonament Mixt M

Pret inchiriere: 400 lei

Abonament Mixt L

Pret inchiriere: 600 lei

Abonament Mixt XL

Inchiriere imprimante Bucuresti - monocrom:

Alegand abonamentele noastre veti beneficia de cele mai bune imprimante alb-negru, dar si de servicii prompte si de calitate.

Pret inchiriere: 290 lei

Abonament monocrom M+

Pret inchiriere: 400 lei

Abonament monocrom L

Pret inchiriere: 600 lei

Abonament monocrom XL

Inchiriere imprimante Bucuresti - color:

Dati viata proiectelor dumneavoastra color folosind copiatoare de ultima generatie. Dispunem de un stoc consistent si variat de echipamente, care satisfac si cele mai pretentioase cerinte de lucru.

Pret inchiriere: 290 lei

Abonament Color M

Pret inchiriere: 400 lei

Abonament Color L

Pret inchiriere: 600 lei

Abonament Color XL

Portofoliul solid creat pana in acest moment demonstreaza ca inchirierea este varianta potrivita in ceea ce priveste activitatea de printare, iar cel mai puternic argument este ca aceasta acopera toate cheltuielile pentru printare, copiere si scanare.
Apeland la serviciile noastre, beneficiati de imprimante multifunctionale si copiatoare de ultima genertie, care indeplinesc cu succes si cele mai sofisticate cerinte de printare, copiere si scanare.
Copier Service închirieză imprimante, multifuncționale și copiatoare profesionale, ajutându-vă să alegeți echipamentele potrivite activității dumneavoastă.