Compatibile cu acest produs

Bizhub C227 – Abonament Inchiriere Multifunctional A3 Color

250.00 lei Fara TVA: 210.08 lei

Compatibile cu acest produs

  • Abonament lunar: 250 lei / luna
  • Numar pagini alb-negru incluse: 900 pagini A4
  • Numar pagini color incluse: 100 pagini A4
  • Pret pagina suplimentara alb-negru: 0.05 lei/pagina A4
  • Pret pagina suplimentara color: 0.5 lei/pagina A4

Contractul de inchiriere imprimanta / copiator include:

  • Transport
  • Instalare
  • Suport tehnic
  • Service si mentenanta
  • Consumabile (mai putin hartia)

Bizhub C227 – Abonament Inchiriere Multifunctional (imprimantă, copiator și scaner) A3 Color

Imprimare Color Excepțională la Dimensiuni A3

Echipamentul nostru de închiriat, Copiatorul Multifuncțional A3 Color Bizhub C227, redefinește standardele imprimării color la dimensiuni A3. Cu tehnologia avansată Konica Minolta, vei experimenta o calitate de imprimare remarcabilă, indiferent de cerințele tale.

Viteză și Fiabilitate

Cu o viteză de imprimare și copiere de până la 22 de pagini pe minut, Bizhub C227 asigură eficiență în fluxul tău de lucru. Fiabilitatea sa remarcabilă face din acest copiator partenerul ideal pentru medii de lucru intense.

Avantajele Copiatorului Multifuncțional A3 Color Bizhub C227

1. Diversitatea Funcțiilor

Beneficiază de funcții multiple, cum ar fi imprimarea, copierea și scanarea color. Cu Bizhub C227, vei avea acces la un spectru complet de opțiuni pentru a îndeplini toate cerințele tale de birou.

2. Interfață Ușor de Utilizat

Ecranul tactil color intuitiv facilitează navigarea și utilizarea acestui copiator multifuncțional. Cu o interfață prietenoasă, chiar și cei mai puțin tehnici utilizatori vor putea profita de toate funcționalitățile avansate.

3. Eficiență Energetică

Bizhub C227 integrează tehnologii avansate de economisire a energiei, reducându-și amprenta ecologică. Astfel, beneficiezi nu doar de performanță excepțională, ci și de un dispozitiv prietenos cu mediul.

Avantajele Bizhub C227 – Abonament Inchiriere

1. Fără Investiții Inițiale Ridicate

Închirierea acestui copiator multifuncțional elimină nevoia de a face investiții semnificative din primul moment. Ai acces la tehnologie de vârf fără să îți compromiți bugetul inițial.

2. Actualizări Periodice Asigurate

Prin închiriere, beneficiezi de actualizări periodice ale echipamentului pentru a rămâne în pas cu evoluția tehnologică. Nu-ți face griji cu privire la depășirea rapidă a echipamentului tău, pentru că noi te menținem mereu la zi.

3. Suport Tehnic Specializat și toate consumabilele incluse

Închirierea include servicii complete de suport tehnic. Echipa noastră specializată este mereu disponibilă pentru a rezolva orice problemă și a asigura funcționarea optimă a copiatorului tău. De asemenea asiguram mentenanța periodică, piesele și consumabilele necesare pentru buna funcționare a copiatorului (mai puțin hârtia).

Alege Eficiența cu Copiatorul Multifuncțional A3 Color Bizhub C227 – Închiriază Acum Bizhub C227!

Transformă mediul tău de lucru cu performanța excepțională a Copiatorului Multifuncțional A3 Color Bizhub C227. Prin închirierea acestui echipament, nu numai că îți optimizezi costurile, dar te bucuri și de beneficiile unei colaborări de lungă durată cu un partener de încredere în domeniul echipamentelor de birou. Alege Bizhub C227 pentru o experiență de imprimare color fără compromisuri!

Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Bizhub C227.

Toate prețurile menționate includ TVA.

Abonamentele de inchiriere imprimante / copiatoare profesionale se adresează exclusiv persoanelor juridice. Contractul de inchiriere se poate incheia numai in urma analizei bonitatii potentialului beneficiar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bizhub C227 – Abonament Inchiriere Multifunctional A3 Color”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *