Compatibile cu acest produs

Kyocera Ecosys M2535dn

1,290.00 lei Fara TVA: 1,084.03 lei

(2 recenzii de la clienți)

Compatibile cu acest produs

Caracteristici esentiale:
Viteza: 35 ppm
Interfata: USB si retea
Unitate Duplex (imprimare/copiere fata-verso)
RADF – Alimentator Automat de Documente Reversibil (fata-verso)
Capacitate toner: 7.200 pagini

Brand

Conditie

SH Reconditionat

Format

Mod imprimare

Monocrom

Kyocera Ecosys M2535dn – multifunctional laser Kyocera

Multifuncționalul laser monocrom Kyocera Ecosys M2535dn a fost conceput pentru birourile care caută un echipament productiv, sa vina in sprijinul activitatii zilnice.

Tipareste până la 35 de pagini pe minut si poate scana și copia rapid originale față-verso, prin intermediul alimentatorului automat de documente, avand o capacitate de 50 de coli.
Kyocera Ecosys M2535dn este un produs multifuncțional alb-negru A4 de calitate, care oferă viteză impresionantă, versatilitate și imprimare de înaltă calitate, totul într-un singur dispozitiv.

Eficiența și fiabilitatea, combinate cu un număr mare de funcționalități standard, fac ca multifunctionalul Kyocera Ecosys M2535dn să fie perfect pentru biroul dvs. de lucru. ECOSYS M2535dn poate imprima și copia cu o viteză de până la 35 de pagini pe minut, în timp ce funcționalitatea standard duplex și alimentatorul automat de documente (RADF) reduc consumul de hârtie și nevoia de spațiu de arhivare la birou.

Funcționalitățile avansate de scanare fac din acest copiator Kyocera Ecosys M2535dn A4 laser monocrom, un plus ideal al fluxului de lucru pentru documente digitale. Cu funcții standard de imprimare în rețea, copiere si scanare, această imprimantă multifuncțională A4, extrem de eficientă este ideală pentru grupurile de lucru care solicită printuri de înaltă calitate, la un cost redus pe pagină.

Acest copiator este in regim second hand, fiind reconditionat.
Beneficiaza de o garantie de 12 luni sau 10.000 pagini.
Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Kyocera Ecosys M2535dn

2 recenzii pentru Kyocera Ecosys M2535dn

  1. Gabriel

    Initial am fost reticent in privinta Kyocera, nu prea auzisem de acest producator.La recomandarea Copier Service am cumparato in urma cu 6 luni, timp in care am scos peste 50000 de pagini si am pus doar toner care este foarte ieftin.Aspectul este un pic mai „din topor”, dar isi face treaba excelent.Recomand!

  2. Emilian

    Fiabila. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *