A4

Imprimante A4 – Multifunctionale A4

Imprimantele A4 sunt echipamente periferice utilizate pentru a imprima documente în format A4, care este cel mai utilizat format de hârtie pentru documente de birou, scrisori, rapoarte, CV-uri, etc.

Aceste imprimante pot fi inkjet sau laser și pot imprima atât color cât și alb-negru. Imprimantele inkjet utilizează cerneală lichidă pentru a imprima, iar cele laser utilizează toner. De asemenea, există și imprimante multifuncționale A4, care pot imprima, copia, scana și trimite faxuri.

Imprimantele A4 sunt disponibile într-o gamă largă de modele și prețuri, de la cele de uz casnic până la cele pentru birouri mari, și pot fi conectate la un computer prin intermediul cablului USB sau prin intermediul rețelei Ethernet sau Wi-Fi pentru a permite imprimarea de oriunde din cadrul retelei.

Acestea sunt, de asemenea, dotate cu o varietate de caracteristici, inclusiv opțiuni de economisire a energiei, de imprimare duplex (față-verso), imprimare mobilă, scanare și trimitere de e-mailuri direct de la imprimantă.