Blog

Copiatoare noi sau reconditionate: Care este cea mai buna optiune pentru afacerea ta?

copiatoare noi sau reconditionate

Cand vine vorba de achizitionarea unui copiator pentru afacerea pe care o administrezi, paleta de optiuni este coplesitoare, asa ca nu este de mirare daca nu stii ce sa alegi. Doua dintre cele mai practice solutii pentru care poti opta sunt copiatoarele noi sau cele reconditionate. Indiferent de varianta pe care o preferi, noi iti recomandam ca inainte de a achizitiona un produs sa ai in vedere necesitatile adevarate ale afacerii tale si iei o decizie in baza acestora.

Care este cea mai buna optiune pentru afacerea ta?

Raspunsul la aceasta intrebare depinde de mai multi factori. De exemplu, daca ai un buget limitat, un copiator SH poate fi cea mai buna alegere, insa daca afacerea pe care o administrezi va avea nevoie de cea mai recenta tehnologie si de asistenta din partea producatorului, un copiator nou poate fi ideal.

Pastreaza o limita de buget bine stabilita

Bugetul face diferenta intotdeauna si trebuie luat in considerare atunci cand vrei sa cumperi un copiator. Asadar, daca va trebui sa te incadrezi intr-o suma de bani moderata, un copiator reconditionat poate fi o solutie foarte buna pentru tine, in special pentru ca este mult mai accesibil decat un model nou-nout. Cu toate acestea, daca dispui de un buget mai mare, un copiator nou ar putea fi o varianta mult mai buna deoarece iti va oferi acces la cea mai recenta tehnologie si asistenta.

Ia o decizie utila pe termen lung

Atunci cand alegi intre un copiator nou si unul reconditionat, trebuie sa ai in vedere si planurile de viitor. Te gandesti sa duci afacerea la un alt nivel si vei avea nevoie de un echipament cu mult mai multe functii? In acest caz, este posibil ca un copiator reconditionat sa nu fie cea mai buna alegere, deoarece s-ar putea sa nu faca fata unor cerinte mai avansate.

Ce sunt copiatoarele reconditionate?

Copiatoarele reconditionate sunt copiatoare second-hand care au fost verificate tehnic, in asa fel incat sa poata fi folosite la capacitate maxima. Acestea pot fi returnate producatorului din diverse motive, precum schimbarea planurilor de afaceri sau achizitionarea unui copiator ce incorporeaza tehnologie mai noua. Ulterior, firmele specilizate de service verifica tehnic si estetic copiatorul, la nevoie inlocuiesc consumabile uzate, apoi il vand ca model reconditionat, ceea ce poate fi o optiune excelenta pentru intreprinderile cu posibilitati financiare mai mici, care se afla la inceput de drum, deoarece sunt mult mai ieftine decat modelele noi.

Avantajele copiatoarelor reconditionate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor instrumente este pretul. Este bine-cunoscut faptul ca pot fi cu pana la 60% mai putin costisitoare decat modelele noi, motiv pentru care sunt o optiune atractiva pentru cei care abia au pus bazele unui start-up. In plus, copiatoarele reconditionate au fost testate temeinic si sunt insotite de o garantie, in asa fel incat sa fii sigur ca primesti un produs de calitate, pe care il vei putea utiliza la capacitate maxima.

Avantajele copiatoarelor noi

Unul dintre cele mai mari avantaje ale copiatoarelor noi este tehnologia de ultima ora pe care o incorporeaza. Cu un astfel de dispozitiv, poti fi sigur ca vei avea acces la cele mai bune si mai practice echipamente de pe piata, care pot face fata unui numar mare de sarcini.

La copierservice.ro iti punem la dispozitie atat copiatoare noi, cat si unele second hand, care sa te ajute sa dai startul business-ului tau exact asa cum iti doresti.

One thought on “Copiatoare noi sau reconditionate: Care este cea mai buna optiune pentru afacerea ta?

  1. unlink spune:

    Am un copiator Brother reconditionat cumparat de la copier service , cumparat acum 8 ani si tot sunt multumit de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *