Compatibile cu acest produs

Kyocera Ecosys M2535dn – Abonament inchiriere

140.00 lei Fara TVA: 117.65 lei

Compatibile cu acest produs

  • Abonament lunar: 140 lei / luna
  • Numar pagini alb-negru incluse: 500 pagini A4
  • Pret pagina suplimentara: 0.06 lei/pagina

Contractul de inchiriere imprimanta / copiator include:

  • Transport
  • Instalare
  • Suport tehnic
  • Service si mentenanta
  • Consumabile (mai putin hartia)

Kyocera Ecosys M2535dn Abonament inchiriere

Imprimanta multifuncțională Kyocera Ecosys M2535dn este un echipament avansat și eficient pentru birouri și întreprinderi mici și mijlocii. Aceasta oferă o gamă largă de funcții integrate, cum ar fi imprimare, copiere, scanare și fax, pentru a satisface diverse nevoi de documentare.
Avantajele închirierii unei imprimante multifuncționale Kyocera Ecosys M2535dn:

1. Eficiență operațională:

Imprimanta multifuncțională Kyocera Ecosys M2535dn optimizează fluxul de lucru în birou, eliminând necesitatea de a achiziționa și întreține mai multe dispozitive separate pentru diferite funcții. Aceasta oferă o soluție completă pentru toate nevoile de imprimare și documentare.

2. Economie de spațiu:

Prin închirierea unei imprimante multifuncționale, nu mai este nevoie să aloci spațiu pentru mai multe dispozitive individuale. Kyocera Ecosys M2535dn are un design compact, care economisește spațiu valoros în birou, permițându-ți să profiți la maxim de fiecare metru pătrat.

3. Costuri reduse:

Închirierea unei imprimante multifuncționale elimină costurile inițiale mari asociate cu achiziționarea unui echipament nou. De asemenea, serviciul de închiriere include consumabilele, întreținerea și reparațiile periodice, eliminând astfel cheltuielile neașteptate și neplanificate.

4. Suport tehnic și asistență:

Serviciul nostru de închiriere a imprimantelor multifuncționale oferă suport tehnic și asistență constantă. Echipa de service specializată poate rezolva rapid problemele și poate oferi consiliere tehnică pentru a maximiza eficiența și performanța imprimantei.

5. Flexibilitate contractuală:

Închirierea unei imprimante multifuncționale oferă opțiuni flexibile de contractare. Poți ajusta perioada de închiriere și specificațiile echipamentului în funcție de nevoile tale în schimbare. Această flexibilitate te ajută să gestionezi costurile și resursele într-un mod mai eficient.
În concluzie, închirierea unei imprimante multifuncționale Kyocera Ecosys M2535dn aduce numeroase avantaje pentru birouri și întreprinderi mici și mijlocii. Aceasta sporește eficiența, economisește spațiu, minimizează costurile de întreținere și oferă suport tehnic constant. Prin închiriere, beneficiezi de actualizări tehnologice regulate și de flexibilitate contractuală, alături de certitudinea că ai întotdeauna un echipament modern și eficient pentru nevoile tale de imprimare, copiere și scanare.

Toate prețurile menționate includ TVA.

Abonamentele de inchiriere imprimante / copiatoare profesionale se adresează exclusiv persoanelor juridice. Contractul de inchiriere se poate incheia numai in urma analizei bonitatii potentialului beneficiar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kyocera Ecosys M2535dn – Abonament inchiriere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *