Compatibile cu acest produs

Konica Minolta Bizhub C257i , RADF, Stand

13,900.00 lei Fara TVA: 11,680.67 lei

(2 recenzii de la clienți)

Compatibile cu acest produs

Caracteristici esentiale Bizhub C257i, RADF, STAND:

Simplu, conectat si sigur
Viteza imprimare / copiere 25 pagini pe minut
Capacitate toner black/color 24.000 pagini
Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 , maxim A3 si formate personalizate
RADF – Alimentator Automat de Documente Reversibil (fata-verso)
DUPLEX – Imprimare / copiere fata-verso

 

Brand
Conditie Nou
Format
Mod imprimare Color

Bizhub C257i – noua imprimantă A3 color multifuncțională

Konica Minolta Bizhub C257i full color, dotat cu RADF si STAND, are o viteză de imprimare de 25 de pagini pe minut, precum și o calitate a imprimării mult îmbunătățită. Acest echipament poate îndeplini foarte bine cerințele unui segment de piață mare, mai ales în ceea ce privește faptul că bizhub C257i este echipat cu funcționalitatea IT completă. Simplu spus: cu imprimanta A3 multifuncțională C257i, clienții obțin performanțe excelente la un buget redus.

Acest multifunctional, are un impact redus asupra mediului datorită tehnologiei de ultimă generație, care asigură un consum redus de energie în mod competitiv – ceea ce economisește atât energie, cât și bani.
Beneficiaza de cea mai înaltă securitate a datelor, cu diverse funcționalități de securitate, care reduc riscul pierderii datelor și păstrează datele confidențiale în siguranță.

Descoperă performanța de vârf oferită de noul multifuncțional Konica Minolta Bizhub C257i full color

Cu o gamă variată de funcții avansate și un design compact, acest multifuncțional color Konica Minolta Bizhub C257i A3 este alegerea ideală pentru birouri de toate dimensiunile. Cu o viteză de imprimare remarcabilă și opțiuni de conectivitate avansate, acest dispozitiv te ajută să gestionezi cu ușurință cerințele tale de printare, copiere și scanare. Simplifică-ți fluxul de lucru și obține rezultate de calitate superioară cu această imprimanta A3 color multifuncțională.

Toner pentru Bizhub C257i cu durată mare de viață

Cu Konica Minolta Bizhub C257i, nu numai că te bucuri de performanță excelentă, dar și de economii semnificative de costuri datorită tehnologiei de toner Simitri HD. Acest toner de înaltă calitate asigură nu numai imagini clare și text precis, dar și o durată de viață extinsă a consumabilelor: un cartus de toner black are o capacitate de 24.000 pagini, iar fiecare dintre tonerele color, cyan, magenta și yellow au de asemenea o capacitate de 24.000 de pagini, luând în calcula acoperirea standard de 5%.

Interfață intuitivă și ușor de utilizat

Panoul tactil color de 7 inci, cu suport multi-touch și interfață de utilizator, nou redistribuită pentru o operare intuitivă, este foarte ușor de utilizat.

Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Konica Minolta Bizhub C257i.

Tonerul se achizitioneaza separat.

2 recenzii pentru Konica Minolta Bizhub C257i , RADF, Stand

 1. Radu Partene

  O super imprimanta
  Print impecabil
  Multumiti de servicul de livrare si instalare de la Copierservice. Ne-au adus-o direct ei, nu prin curier, ne-au instalat-o, ne-au facut instructajul.
  Cam scumpa, dar na conducerea a dorit o imprimanta noua. Atentie ca tonerele se cumpara separat, deci mai creste putin pretul.
  Concluzia: merita!

 2. Camelia

  Totul ok, atat multifunctionala, cat si Copier Service.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *