Compatibile cu acest produs

Konica Minolta Bizhub C458 SH

7,900.00 lei Fara TVA: 6,638.66 lei

(O recenzie client)

Compatibile cu acest produs

Caracteristici esentiale Bizhub C458

Viteza imprimare / copiere 45 pagini A4 pe minut
Capacitate toner black 28,000 pagini A4
Capacitate toner color 26,000 pagini A4
Formate standard de hârtie  SRA3, A3, A4, A5, A6
DADF – Alimentator Automat de Documente DUAL SCAN (scanare fata-verso la o singura trecere)
DUPLEX – Imprimare / copiere fata-verso

Brand
Format
Conditie SH Reconditionat
Mod imprimare Color

Konica Minolta Bizhub C458 A3 – copiator multifuncțional color

Konica Minolta Bizhub C458 este o imprimantă multifuncțională color de înaltă performanță, concepută pentru a satisface cerințele de imprimare, copiere, scanare și fax ale birourilor mari. Cu o gamă largă de caracteristici avansate și tehnologie de vârf, acest produs oferă o soluție de imprimare versatilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Caracteristici cheie

1. Imprimare Rapidă și Calitate Superioară

Acest multifuncțional laser color Konica Minolta Bizhub C458 dispune de o viteză de imprimare remarcabilă de până la 45 de pagini pe minut pentru documente color și alb-negru. Tehnologia avansată de imprimare laser asigură rezultate de înaltă calitate cu o rezoluție de până la 1200 x 1200 dpi, ceea ce înseamnă imagini clare și texte nuanțate.

2. Funcționalitate de Scanare Avansată

Imprimanta multifuncțională color A3 C458 este echipată cu un scanner color de mare viteză, care poate scana pana la 240 ipm si poate captura documentele la o rezoluție de până la 600 dpi. Funcția de scanare duplex automată face ca procesul de digitizare să fie eficient, iar opțiunile de formate de fișiere multiple, precum PDF sau TIFF, facilitează gestionarea documentelor digitale.

3. Touchscreen Color de 10.1 inch

Interfața intuitivă a ecranului tactil de 10.1 inch oferă o experiență de utilizare facilă și permite acces rapid la toate funcțiile dispozitivului. Acesta dispune de o navigare ușoară în meniuri și personalizare pentru a se potrivi cu fluxul de lucru specific al fiecărui utilizator.

4. Conectivitate Extinsă

Cu opțiuni de conectivitate versatilă, cum ar fi Wi-Fi integrat și suport pentru imprimarea de pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, Bizhub C458 facilitează colaborarea și partajarea documentelor într-un mediu de lucru modern.

5. Economie de Energie

Konica Minolta Bizhub C458 este proiectată pentru a fi eficientă din punct de vedere energetic. Funcționalitățile de economisire a energiei, cum ar fi modul de hibernare și programarea opțiunilor de pornire/oprire automată, ajută la reducerea consumului de energie, ceea ce contribuie la reducerea costurilor și la un impact mai redus asupra mediului.

Concluzie Bizhub C458

Konica Minolta Bizhub C458 este o soluție multifuncțională de înaltă performanță, potrivită pentru birourile mari care caută o imprimantă color versatilă și eficientă energetic. Cu viteză mare de imprimare, funcționalități avansate de scanare și o gamă largă de opțiuni de conectivitate, acest multifuncțional este un partener ideal pentru îmbunătățirea eficienței biroului. Cu un design intuitiv și tehnologie avansată, Bizhub C458 este o alegere excelentă pentru orice mediu de lucru modern.

Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Konica Minolta Bizhub C458.

Acest echipament este vandut in regim second hand si este reconditionat.

Beneficiaza de o garantie de 12 luni sau 20.000 pagini.

1 recenzie pentru Konica Minolta Bizhub C458 SH

  1. Paul Stoica

    Bizhub C458 ne-a rezolvat toate problemele care le aveam cu vechile imprimante. Imprima, copiaza si scaneaza foarte rapid la o calitate buna. Iar pretul, nici un sfert din cat ar fi costat un aparat nou. Recomad atat imprimanta, cat mai ales Copier Service!

    • Copier Service

      Va multumim pentru achizitie si pentru ca v-ati exprimat opinia despre copiatorul Bizhub C458. Succes in activitate!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *