Compatibile cu acest produs

Konica Minolta Bizhub 368e SH

5,900.00 lei Fara TVA: 4,957.98 lei

(O recenzie client)

Compatibile cu acest produs

Caracteristici esentiale Bizhub 368e:

Viteza imprimare/copiere 36 pagini/minut
Viteza scanare 80 pagini/minut
Capacitate toner 25.000 pagini
Formate standard de hârtie A3 – A4 – A5 – A6 si formate personalizate
Full Duplex: imprimare, copiere si scanare fata-verso automat

Explorează performanța de top a multifuncționalului Konica Minolta Bizhub 368e – Copiator Monocrom A3

Revitalizează ritmul de lucru din biroul tău cu ajutorul Konica Minolta Bizhub 368e, un multifuncțional monocrom A3 ce îți pune la dispoziție funcții de imprimare, copiere și scanare. Cu o viteză de imprimare și copiere de 36 de pagini pe minut, acest dispozitiv solid este alegerea perfectă pentru sarcinile voluminoase din birourile aglomerate.

Imprimă și Copiază cu Detalii Remarcabile

Experimentează calitatea remarcabilă a imprimării și copierii monocrom oferită de Konica Minolta. Cu o rezoluție de imprimare de 1200 dpi, fiecare document va fi redat cu claritate și detalii precise, garantând o prezentare impecabilă a fiecărui raport, prezentare sau document comercial.

Scanare Rapidă și Versatilă

Simplifică procesul de digitalizare a documentelor cu funcția de scanare a Konica Minolta Bizhub 368e. Cu capacitatea sa de a efectua scanări rapide, având o viteză de până la 80 de pagini pe minut, acest multifuncțional îți permite să convertești documentele fizice în formate electronice cu ușurință. Indiferent dacă ai nevoie de scanare în PDF, JPEG sau TIFF, Bizhub 368e îți oferă versatilitatea necesară.

Conectivitate Avansată și Securitate Îmbunătățită

Bucură-te de conectivitatea avansată prin intermediul caracteristicilor de rețea și compatibilitatea cu diverse platforme de imprimare. De asemenea, Konica Minolta Bizhub 368e este echipat cu caracteristici de securitate îmbunătățite, precum autentificarea utilizatorului și criptarea datelor, pentru a-ți proteja informațiile sensibile.

Investește în Eficiență și Fiabilitate

Pune-ți biroul în mișcare cu eficiența și fiabilitatea oferite de Konica Minolta Bizhub 368e. Cu o gamă de funcții avansate și performanță de vârf, acest multifuncțional monocrom A3 este alegerea ideală pentru birourile ce aspiră să-și îmbunătățească productivitatea și să obțină rezultate superioare.
Descoperă astăzi cum acest multifuncțional de la Konica Minolta poate revoluționa modul în care desfășori activitatea!

Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Konica Minolta Bizhub 368e.

Acest echipament este in regim second hand, fiind reconditionat.

Beneficiaza de o garantie de 12 luni sau 20.000 pagini.

1 recenzie pentru Konica Minolta Bizhub 368e SH

  1. Mihai Romanescu

    Functioneaza ok, este rapid, pot spune ca sunt multumit. La fel de important este si faptul ca mi-a fost livrat si instalat in cele mai bune conditii direct de catre Copier service

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *