Blog

8 motive sa inchiriezi un copiator

1. Totul este inclus

Închirierea acoperă toate cheltuielile pentru printare, copiere și scanare: echipamentul în sine, transportul și instalarea, service-ul de întreținere și reparațiile, piesele și consumabilele – mai puțin hârtia- și chiar instruirea și asistența utilizatorilor.

2. Fără riscuri

În caz de defecțiune majoră a echipamentului, acesta va fi schimbat cu altul identic sau chiar cu unul mai performant (ca urmare a creșterii fluxului din activitatea dumneavoastră).

3. Configurare în funcție de necesități

Multifuncționalul închiriat poate fi configurat în funcție de volumul și de natura activității fiecărui client. Pentru volume de lucru lunare mari și foarte mari copiatorul multifuncțional poate fi dotat full-options: RADF, unitate duplex, rețea Ethernet, rețea Wi-fi, tăvi multiple, finisher. Firmele specializate în închirierea unor astfel de echipamente au întotdeauna un stoc consistent de copiatoare monocrom sau color, care să satisfacă toate cerințele, oricărui client.

4. Abonamente sau pachete de abonamente flexibile

Un contract de închiriere copiator este singura sursă personalizată ( corespunde cu volumul de lucru lunar propriu, cu toate funcțiile necesare, cu formatul maxim de hârtie necesar, etc), care oferă tehnologia de afaceri cea mai potrivită pentru nevoile unui potențial client, cu echipamente performante, când și unde este nevoie de ea, fără o investiție inițială mare.

5. O singură factură lunară

Prin alegerea închirierii unui multifuncțional, se poate deduce fiscal întreaga valoare a facturii lunare de chirie.

6. Nu ești afectat de deprecierea în timp

Tehnologia este în continuă evoluție și păstrarea ei în actualitate poate determina un efort financiar mare. Achiziționarea unui copiator și/sau a unei imprimante înseamnă o investiție mare și, de asemenea, angajarea unui efort financiar pentru anii următori. Există o multitudine de tipuri de abonamente de închiriere, pentru tipărire și pentru copiere, care permit utilizarea echipamentelor multifuncționale, cu costuri mici.

7. Copiați și tipăriți fără nici-o grijă!

Toate aspectele privind cheltuielile de întreținere sunt incluse in contractul de închiriere copiator. Firmele care aleg să închirieze copiatoare multifuncționale nu trebuie să-și facă griji cu privire la timpul pierdut de o întrerupere a funcționarii. În același timp funcțiile multiple ale echipamentelor oferă standarde egale de calitate tuturor angajaților, din toate posturile de lucru conectate în rețea.

8. Predictibilitate și optimizare cashflow

Echilibrarea unei părți din fluxul de numerar din companie este asigurat de închiriere, care presupune un cost lunar fix. Achiziționarea unui copiator fără închiriere va căpăta sens economic numai pe termen destul de lung. Acest aspect constituie un deficit mare pentru bugetul alocat lunar / anual, cheltuit tot o singură dată, pentru un singur produs. Bugetul rămas necheltuit poate fi utilizat la campaniile de marketing sau la extinderea stocurilor.

Închirierea aduce managementului companiilor mai mult timp și mai multă libertate. Ea îi scutește pe cei implicați direct în gestionarea activității de tipărire, copiere și scanare, de toată responsabilitatea rezolvării problemelor ce pot apărea în utilizarea unor echipamente proprii.

Închirierea de copiatoare multifuncționale este o opțiune excelentă. Renunță acum la echipamentul care îți face probleme și care a devenit costisitor pentru compania ta și închiriază un copiator multifuncțional.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.