Blog

Konica Minolta Bizhub 284e Review

Multifunctional monocrom A3 Konica Minolta Bizhub 284e Review – copiator, imprimanta si scanner

Copiatorul multifuncțional laser monocrom Konica Bizhub 284e este un echipament format A3 si A4 puternic, care poate îmbunătăți eficiența birourilor prin functiile de imprimare, copiere si scanare, totul într-un sistem unic. Bizhub 284e este dedicat activitatilor cu un volum mare de copiere si de tiparire alb-negru, pentru dimensiunile de hartie de format minim A6 si maxim SRA3 si este mai mult decat un copiator digital de sine statator, el fiind proiectat de catre Konica Minolta ca un multifunctional care sa sprijine întreprinderile mici și mijlocii cu un volum de lucru crescut.

Acest aparat multifunctional poate sustine un flux de lucru eficient si poate creste productivitatea afacerii dv oferind atat pentru functia de baza de copiere, cat si pentru cea de imprimare, o viteza de lucru de 28 pagini pe minut. Performantele functiei de scanare a documentelor, utilizand alimentatorul automat de documente fata verso, pot ajunge la o rezolutie de 600 dpi (dot per inch) si ating o viteza de 80 originale pe minut, atat la scanarea de documente color, cat si la scanarea celor alb-negru. O lista de formate multiple de fisiere in care pot fi scanate documentele: JPEG; TIFF; PDF; PDF; Compact PDF; XPS; compact XPS; PPTX, s.a. va va ajuta sa captati rapid documentele cu optiunea cea mai utila pentru dv.

Bizhub 284e este compatibil cu sistemele de operare Microsoft Windows: de la Windows Vista la Windows 10 si pana la Windows Server si poate fi integrat in retele cu standardele 10-Base-T, 100-Base-T, 1,000-Base-T Ethernet; de asemenea poate functiona wireless daca este conectat la o retea in care exista un router wireless. Varietatatea de protocoale de retea prin intermediul carora poate poate functiona aceasta imprimanta multifunctionala TCP/IP (IPv4 / IPv6); IPX/SPX; NetBEUI; AppleTalk (EtherTalk); SMB; LPD; IPP; SNMP; HTTP va asigura o viteza optima a fluxului de documente intre toti utilizatorii acestui multifunctional.

Cu Bizhub 284e monocrom va puteti ridica valoarea productivitatii cu opțiuni scalabile oferite de ecranul tactil multi-touch de 9 inch(22 cm), la fel de simplu de folosit ca orice tabletă si care asigura gestionarea ușoară a operatiilor si, in acelasi timp, cu funcțiile de securitate avansate ale acestuia. Ecranul tactil va permite accesul rapid la funcții multi-atingere: glisare, dublu click, comutare, prindere si de asemenea la interfata cu meniuri usor de accesat, cu pictograme personalizabile si cu tastatura foarte usor de utilizat.

Prin intermediul unitatii duplex integrate standard puteti copia si tipari, atat fata verso, cat si pe o singura fata, o larga gamă de dimensiuni de formate de hartie. Limitele dimensiunilor hartiei, care poate fi utilizata in acest copiator, sunt de minim 105 x 148 mm, pana la maxim 320 mm x 450 mm. Greutatile suportului de hartie folosit sunt cuprinse intre minim 52 grmp, pana la maxim 300 grmp ( in bypass – tava externa).

Cartusul cu toner de tip Simitri® HighDefinition polimerizat al brand-ului Konica Minolta, folosit de catre toata noua generație de multifunctionale Konica Minolta, ( tip care protejeaza mediul prin reducerea amprentei de carbon ), poate sustine un volum de lucru lunar mare, fiind construit, de asemenea, cu capacitate mare, pentru maxim 28.000 pagini de printuri sau de copii.

Cu Bizhub 284e – simbioza perfecta intre suportul digital si cel de hartie, salvati timp si in acelasi timp faceti economii. Pentru a vă menține fluxul de documente alb-negru din interiorul companiei dv într-o continua mișcare, intre toti utilizatorii, cumparati de la Copier Service multifunctionalul laser Konica Minolta Bizhub 284e – copiator monocrom, la un pret corect.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.