Compatibile cu acest produs

Brother MFC-L8900CDW – Abonament inchiriere

200.00 lei Fara TVA: 168.07 lei

Compatibile cu acest produs

  • Abonament lunar: 200 lei / luna
  • Numar pagini alb-negru incluse: 500 pagini A4
  • Numar pagini color incluse: 100 pagini A4
  • Pret pagina suplimentara alb-negru: 0.06 lei/pagina A4
  • Pret pagina suplimentara color: 0.5 lei/pagina A4

Contractul de inchiriere imprimanta / copiator include:

  • Transport
  • Instalare
  • Suport tehnic
  • Service si mentenanta
  • Consumabile (mai putin hartia)
Brand
Format
Mod imprimare Color

Brother MFC-L8900CDW – Abonament inchiriere imprimanta color

Bine ați venit în lumea eficienței și versatilității cu serviciul nostru de închiriere pentru imprimanta multifuncțională color Brother L8900DW! Cu o combinație impresionantă între tehnologie avansată și performanțe superioare, acest dispozitiv este partenerul ideal pentru toate nevoile dvs. de imprimare, scanare și copiere.

Această imprimantă vă permite să creați materiale promoționale, prezentări profesionale și documente cu impact vizual înalt, într-o gamă largă de culori.

Fiind un echipament multifuncțional, vă oferă posibilitatea de a scana rapid documentele și de a le converti în fișiere digitale ușor de partajat sau stocat. Capacitatea sa de a copia documentele cu rapiditate și claritate îl face un instrument esențial în medii de lucru aglomerate.

Un alt aspect remarcabil al Brother L8900DW este viteza sa de imprimare, de 33 de pagini pe minut, economisindu-vă timp prețios într-o lume în care fiecare moment contează. Opțiunile sale de conectivitate extinse, precum Wi-Fi integrat, vă facilitează imprimarea și scanarea de pe orice dispozitiv mobil sau computer.

Închirierea acestei imprimante multifuncționale Brother L8900DW vă aduce beneficii suplimentare, cum ar fi asistență tehnică de specialitate, respectiv service si consumabile incluse.

Indiferent dacă sunteți o afacere în plină expansiune, un profesionist independent sau o organizație în căutarea unei soluții de imprimare complet echipate, serviciul nostru de închiriere pentru imprimanta multifuncțională color Brother L8900DW este alegerea ideală. Aduceți performanța și creativitatea în biroul dvs. cu acest dispozitiv premium de imprimare!

Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Brother MFC-L8900CDW.

Toate prețurile menționate includ TVA.

Abonamentele de inchiriere imprimante / copiatoare profesionale se adresează exclusiv persoanelor juridice. Contractul de inchiriere se poate incheia numai in urma analizei bonitatii potentialului beneficiar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brother MFC-L8900CDW – Abonament inchiriere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *