Compatibile cu acest produs

Brother MFC-L8900CDW

1,900.00 lei Fara TVA: 1,596.64 lei

(2 recenzii de la clienți)

Compatibile cu acest produs

Caracteristici esentiale Brother MFC-L8900CDW:

 • Viteza imprimare/copiere 33 pagini/minut
 • Capacitate toner black 6.500 pagini
 • Capacitate toner color 4.000 pagini
 • Interfata Retea Ethernet
 • Full Duplex: imprimare, copiere si scanare fata-verso automat
Brand
Conditie SH Reconditionat
Format
Mod imprimare Color

Multifunctiolanl laser color Brother MFC-L8900CDW

Brother MFC-L8900CDW este un multifuncțional laser color premium ce oferă o performanță excelentă și o varietate de funcții avansate. Această imprimantă este ideală pentru birouri mari sau mici, deoarece oferă o combinație perfectă între viteza de imprimare și calitatea imprimării color.

Acest multifuncțional este echipat cu un alimentator automat de documente dual-scan (DADF) cu capacitate de încărcare de până la 70 de pagini, care permite utilizatorilor să copieze sau să scaneze documente cu ușurință și rapiditate. În plus, Brother MFC-L8900CDW are o viteză de imprimare de până la 33 de pagini pe minut, atât pentru documente alb-negru, cât și pentru cele color.

Acest multifuncțional Brother are și o capacitate de imprimare, scanare si copiere duplex automată, care ajută la economisirea hârtiei și a resurselor. În plus, conectivitatea este ușor de realizat, datorită opțiunilor wireless și ethernet încorporate, precum și a compatibilității cu o varietate de aplicații mobile populare.

Pentru utilizatorii care caută un multifuncțional laser color fiabil și performant, Brother MFC-L8900CDW este o alegere excelentă. Cu funcții avansate și o performanță de top, acest multifuncțional este potrivit pentru orice birou ce are nevoie de o soluție de imprimare multifuncțională premium.

Acest echipament este in regim second hand, fiind reconditionat.

Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Brother MFC-L8900CDW

Beneficiaza de o garantie de 12 luni sau 10.000 pagini.

2 recenzii pentru Brother MFC-L8900CDW

 1. Flavia Marin

  Ca nou, doar ca la mai puțin de jumătate de preț. Printre puținele multifuncționale color cu tonere la u preț decent. De recomandat!

 2. M. L.

  Am cumpărat-o de 2 luni. Fără cusur până acum. Foarte mulțumit!

  • Copier Service

   Va multumim pentru achizitie si pentru ca v-ati exprimat opinia despre multifunctionalul color Brother L8900CDW. Succes in activitate!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *