Blog

Inchirierea copiatoarelor pentru sectorul constructiilor

Calitatea absoluta a unei construcții finalizate și abilitatea de a livra o anumita lucrare contractata la termenul convenit printr-un parteneriat este pilonul de pornire al oricarei companii dezvoltatoare de proiecte de constructii, inca de la faza de proiectare si design si pana la stadiul de livrare la cheie.
Cerintele de maxima siguranta si calitate sunt indispensabile, indiferent daca un dezvoltator contracteaza proiectarea si executia de constructii civile sau industriale sau daca proiectul este unul de modernizare si reamenajare. Pandemia a accelerat necesitatea de a introduce și mai mult tehnologia în procesele de construcții.

Proiecte finalizate la timp? Suntem alaturi de dvs prin solutiile de inchiriere imprimante multifunctionale si copiatoare

In ceea ce privește managementul diferitelor proiecte de constructii, inca de la faza de design, promptitudinea si eficiența sunt elemente importante in desfasurarea bunelor relatii cu partenerii beneficiari. Utilizand serviciile de inchiriere de utilaje pentru tiparire, copiere si scanare, veti eficientiza activitatea birourilor in cadrul companiilor de constructii.
Experienta noastra castigata de-a lungul celor 15 ani de parteneriat cu clientii nostri ne-a invatat ca orice dezvoltator imobiliar, fie el de constructii industriale si civile, de spatii logistice, de modernizari si reamenajari de spatii comerciale si locuinte are nevoie de digitalizarea tuturor operatiunilor de copiere, imprimare și scanare.
Dotarea birourilor din sediile centrale ale firmelor de constructii si chiar si a celor din santierele acestora cu copiatoare multifunctionale de retea a devenit in ultimii ani un factor indispensabil, fara de care nu ar putea fi posibil un acces facil al tuturor utilizatorilor la obtinerea de documente corespunzatoare calitativ la cerintele specifice acestor activitati.
Costurile initiale mari ale achizitionarii unor astfel de echipamente multifunctionale sunt foarte greu de încadrat în bugetul lunar si anual al unei companii constructoare si de cele mai multe ori dezechilibreaza aceste bugete. Tocmai de aceea, compania noastra vine in sprijinul tuturor acelor clienti care au nevoie sa beneficieze de facilitatile de utilizare a unui multifunctional laser de retea, oferind posibilitatea inchirierii acestora, prin intermediul unui contract de inchiriere. Pentru orice client un contract de chirie a unui fotocopiator presupune plata unei chirii, in baza unei singure facturi lunare, deductibila fiscal. In pretul contractului sunt incluse toate cheltuielile de utilizare ale echipamentelor privind transportul, instalarea, instruirea personalului, piesele si consumabilele, service-ul si asistenta tehnica, echipamente de backup, partenerul nostru avand asigurate toate materialele si toate serviciile necesare desfasurarii activitatii de obtinere a documentelor de cea mai buna calitate in conditii optime.
Inca de la primul contact cu noi, o echipa de specialisti ai compartimentului de vanzari va ofera suport in alegerea unor copiatoare multifunctionale care sa asigure desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii birourilor dvs.
Abordarea noastră este simplă – ne asigurăm că înțelegem fluxurile de lucru unice ale organizației dumneavoastră pentru a vă optimiza mediul de fotocopiere și imprimare. Multifuncționalele închiriate de Copier Service sunt copiatoare construite cu tehnologie laser, pot fi monocrom sau color si pot fi configurate în funcție de volumul și de natura activității fiecărui birou al fiecarui client. Pentru volume de lucru lunare mari și foarte mari copiatorul multifuncțional poate fi dotat full-options: RADF, unitate duplex, rețea Ethernet, rețea Wi-fi, tăvi multiple. Sunt de asemnea sisteme complete de gestionare a imaginilor și a documentelor care permit personalului dumneavoastră să creeze, să captureze, să stocheze, să găsească, să partajeze și să imprime cu ușurință documente de înaltă calitate în siguranță, cu cea mai mică amprentă de mediu posibilă.

Un parteneriat solid pentru eficienta activitatii in cadrul firmelor de constructii

Copier Service inchiriaza utilaje profesionale Konica Minolta pentru copiere, tiparire si scanare. Suntem parteneri Konica Minolta si dispunem de stoc permanent de echipamente, consumabile si piese de schimb. Colegii nostri tehnicieni din echipa de intretinere si service va ofera asistenta profesionista pentru preintampinarea defectiunilor si pentru rezolvarea tuturor solicitarilor aparute pe parcurs.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.